Advies

Mocht u zich willen laten adviseren over uw tuin zonder dat u gebruik maakt van andere diensten dan is dat natuurlijk mogelijk. In dat geval werken wij op uurbasis. Wanneer u uw tuin door ons laat ontwerpen, laat aanleggen en/of onderhouden behoort het advies tot service van ons bedrijf.

Wanneer u uw tuin door ons laat ontwerpen en de aanleg vervolgens (gedeeltelijk) zelf uitvoert, kunt u een beroep doen op ons bedrijf in de vorm van begeleiding. Ook in dat geval wordt gewerkt op uurbasis.

Een groot voordeel hiervan is dat u enorm bespaart op uurloon.  Een vrijblijvend advies of prijsopgave ?

Bel ons gerust op via tel.06-25292127 of na 17.00 uur met tel. 078 - 6319417

Bedrijven

Geef uw bedrijf een goed imago door een groen bedrijfsterrein.

Daar zijn genoeg goede redenen voor:

Een mooie ontvangst van uw gasten.  Een milieuvriendelijk, groen imago voor uw bedrijf
U straalt kwaliteit en professionaliteit uit
U presteert beter in een groene omgeving .

Bedrijf, zorginstelling of vereniging van eigenaren, Groen rond een pand zorgt voor een goede eerste indruk en een professionele uitstraling.

Tevens biedt een mooi aangelegde bedrijfstuin een ontspannen werkomgeving voor u en uw medewerkers. Pauzeren met collega's in de zon in een passende ambiance.

Beplanting

Het hele jaar door een mooie tuin, steeds iets te beleven, niet alleen in de zomermaanden. Met een goed doordacht beplantingsplan zorgen wij daarvoor. Uw persoonlijke voorkeur staat centraal.

Onderhoud
Bij de keuze van de beplanting houden wij zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen, ook ten aanzien van het onderhoud. Uiteraard wilt u in de eerste plaats vooral van uw tuin kunnen genieten!

Maatwerk
De juiste beplanting kan de vormgeving van uw tuin versterken. De ligging van uw tuin is mede bepalend voor de plantkeuze. Wij weten precies welke planten waar kunnen staan. Een goed beplantingsplan verdient zichzelf op termijn terug.

Tuinontwerp

De basis van een geslaagde tuin begint natuurlijk bij het ontwerp. Heeft u een nieuwe woning gekocht, maar weet u niet wat u met de tuin aan moet?

Heeft u al een bestaande tuin, maar ziet u door de bomen het bos niet meer en wilt u uw tuin drastisch veranderen?

Hoveniers en klusbedrijf F.Stal ontwerpt en bedenkt stap voor stap met u de perfecte tuin. Vervolgens wordt de tuin volledig gerealiseerd door ons hoveniersteam.

Het is ook mogelijk dat Hoveniers en klusbedrijf F.Stal voor u alleen het ontwerp levert, eventueel met beplantingsplan, zodat u zelf de schep ter hand kunt nemen.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Social | Delen